+45 60 14 57 50 info@spskilte.dk

Klistermærker

Klistermærker kan bruges til mange forskellige ting f.eks. reklame, promotion, servicelabels etc. Vores klistermærker producers på kvalitets PVC, de er printet med eco solvent blæk og så er de økonomisk overkommelige.

Klistermærker fra SP Skilte fåes i alle størrelser og former.

Størrelser og former

Vi laver dine klistermærker i den størrelse og den form du ønsker. Om de skal være firkantede, runde, stjerneformede eller noget helt andet er op til dig, vi skærer det du vil have.

Holdbarhed

Klistermærker uden laminat har typisk en udendørs holdbarhed på 12-24 måneder. Skal holdbarheden forlænges skal der laminat på. Laminaten forlænger klistermærkets liv med 3-5 år og er den rigtige løsning hvis mærkerne udsættes for slid og direkte sollys. Hvis du vælger en blank laminat opnår du også den bonus at farverne fremstår kraftigere.

Fleksibel produktion = små oplag

Vores produktion er meget fleksibel, derfor har vi mulighed for at fremstille klistermærkerne i små oplag. Så behøves du ikke bekymre dig om at få for meget på lager, eller gå på kompromis med dine budskaber, da du bare kan få lavet flere forskellige varianter.