+45 60 14 57 50 info@spskilte.dk

Pladeskilte

Pladeskilte fåes i mange størrelser, former og ikke mindst materialer. Hos os kan du få stadionskite, halskilte, byggepladsskilte, facadeskilte og skilte med lys. Kort sagt: det skilt du har brug for.

 

Pladeskilte fåes i mange materialer. Her 10 mm PVC med skåret folie

Der er, som sagt, mange muligheder for at lave det skilt, du ønsker, og vi giver den sparring, der er nødvendig, for at du kan træffe det rigtige skiltevalg.

Lidt om materialer
Skiltet der er et billede af her, er et pladeskilt udført med 3 farver skåret folie, på 10 mm PVC plade. Det er den slags skilte du typisk ser i idrætshaller, på stadions, til sportsstævner, kulturbegivenheder og som byggepladsskile.

I stedet for skåret folie kan de også være lavet med digital print, hvilket giver muligheder for mange flere fine  detaljer som ikke er muligt med folie.

Opskummet PVC er meget brugt til pladeskilte, men en anden mulighed er at bruge 3 mm alu sandwich plade. Alu pladerne består ef et tyndt lag aluminium på hver sin side af en PE kerne. Det gør at pladerne er lette, men stadigvæk meget stabile.

Alu pladerne  er med sine 3 mm en lidt mere elgant løsning til mange ting, og kan med fordel bruges på facader. På den måde undgår du en synlig kant på 10 mm, som ses mange steder hvor der er brugt PVC plader.

Skal du bruge et skilt med lang holdbarhed, skal du uden tvivl vælge et pladeskilt. Et alternativ kan være et banner.

Bannere er rigtig gode til noget der ikke skal holde for længe, og så kan de laves mega store, til ret beskedne penge, set i forhold til samme størrelse i pladeskilte.